Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A kamrai extra szívverés...

A kamrai extra szívverés valóban veszélytelen? 25 évesen, legyengült állapotban szinte egy gyorsabb mozdulat is kiváltja, normál állapotban olyan napi 1-2 az átlag, de ezeket erősen érzem és elég ijesztő!

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 12:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nekem is, már kb. 10 éve. Ugyanígy megvisel engem is!

Nekem mitralis prolapsus okozza, bár csak 10 éve okoz panaszt...bem tudom miért, hisz velemszületett. Ugy tűnik, a korral rosszabbodik. Ugyanazokat és ugyanakkor érzem mint te!Sajnos én is rosszul élem meg és félek , előre félek miatta. Nejem már a bal kamrám is megnagyobbodott a sok visszacsorgás miatt. És nem igaz hogy a sport segít. Maga Dr. Papp Lajos szívsebész mondta nekem, hogy ezzel maximum olyat csinálhatok ami nem emeli meg a pulzust. Kiírta nekem hogy minden nap sétáljak 1 km-t de sík terepen és egyek olajos magvakat minden nap, főleg pisztáciát. Sok folyadékot igyak, ne hízzak gyomorra és ne egyek puffasztó kajákat. Mást nem tudnsk ezért tenni. Ez van. Ez jutott nekünk.Kitartás!

2020. jan. 13. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!