Lehetséges hogy egyik fülemre kevésbé hallok?
Pár hónapja voltam orvosi szűrővizsgálaton, ott teljesen egészségesnek állapítottak meg a füleimet.
De néha amikor zenét hallgatok fülhallgatón/fejhallgatón azt érzem hogy a jobb fülemre kevésbé hallom a basszust, vagy magát a zenét is néha.
De ha egyesével próbálom a fülhallhatókat ki, nem igazán észlelem hogy akármelyikkel is jobban hallanék..
Lehet valami baja a fülemnek, vagy csak beszimulálom magamnak?
Simán lehet, miért ne lehetne? De lehet, hogy csak olyan apró az eltérés, hogy ezért a műszeres vizsgálat nem mutatta ki, te viszont jobban érzed, mondjuk tán pont azért, mert érzékenyebb a hallásod, mármint a zenei hallásod...
De persze az is lehet, hogy csak behaluzod... :) (de ha rendszeresen ezt érzed, más fülhallgatókkal is, akkor én azért elmennék máshova még egy vizsgálatra...)
Voltam azóta már háziorvosnál és fülészeten is.
Fülcsepp és orrcsepp így egyszerre segített, már elmúlt.
Bár elég bosszantó volt hogy a gyógyszeres kezelés után is ugyanolyan volt és a fülészeten se találtak semmi problémát a füleimmel.
De rá 3-4 napra elkezdett javulni és 2 nap alatt teljesen jó lett, hála égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!