Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges hogy egyik fülemre...

Lehetséges hogy egyik fülemre kevésbé hallok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja voltam orvosi szűrővizsgálaton, ott teljesen egészségesnek állapítottak meg a füleimet.

De néha amikor zenét hallgatok fülhallgatón/fejhallgatón azt érzem hogy a jobb fülemre kevésbé hallom a basszust, vagy magát a zenét is néha.

De ha egyesével próbálom a fülhallhatókat ki, nem igazán észlelem hogy akármelyikkel is jobban hallanék..

Lehet valami baja a fülemnek, vagy csak beszimulálom magamnak?

2015. jún. 12. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Simán lehet, miért ne lehetne? De lehet, hogy csak olyan apró az eltérés, hogy ezért a műszeres vizsgálat nem mutatta ki, te viszont jobban érzed, mondjuk tán pont azért, mert érzékenyebb a hallásod, mármint a zenei hallásod...

De persze az is lehet, hogy csak behaluzod... :) (de ha rendszeresen ezt érzed, más fülhallgatókkal is, akkor én azért elmennék máshova még egy vizsgálatra...)

2015. jún. 24. 09:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Voltam azóta már háziorvosnál és fülészeten is.

Fülcsepp és orrcsepp így egyszerre segített, már elmúlt.

Bár elég bosszantó volt hogy a gyógyszeres kezelés után is ugyanolyan volt és a fülészeten se találtak semmi problémát a füleimmel.

De rá 3-4 napra elkezdett javulni és 2 nap alatt teljesen jó lett, hála égnek.

2015. jún. 27. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!