Az orrpolip milyen tüneteket okozhat? Nem a kezdeti tünetekre gondolok.
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a kezdeti tünetek nem annyira zavarók,és nem derül ki a polip..később mennyire lehetnek komoly tünetek?
a fül orr gégészeten egy rutin vizsgálat során észre tudják venni ha vkinek orr-vagy orrmelléküreg polipja van??
2010. febr. 24. 18:47
2/2 anonim válasza:
akinek orrpolipja van annak a hangjan is hallatszik mert elvaltoztatja, legalabbis az enyemet elvaltoztatta 6 evvel ezelott 'kivetettem' nagyon zavart mikor aludtam is soksozr nehezen kaptam levegot, a nathas idoszakokrol nem is beszelve. de sajnos sok esetben ha kimutik visszano, nekem is visszanott mert erzem hogy megint nehezebben lelegzem, de mar nem annyira durva. (nemtudom ketszer ki lehete mutetni, de en nem tennem meg, elegge kellemetlen volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!