Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van akkor, ha valakinek...

Mi van akkor, ha valakinek sokat fáj a feje?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A látásod renben van?Ha nem látsz jól attól is fájhat a fejed.Egyébként sok oka lehet a fejfájásnak,menj orvoshoz!
2010. febr. 22. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg minden okozhat fejfájást, az izomfeszüléstől a kialvatlanságon és az idfegi porblémákon át a szemporblémákig, és még egy csomó minden is.
2010. febr. 22. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
én világéletemben fejfájós voltam. ezek miatt: alacsony vérnyomás nagyon kevés vas, rossz pajzsmirigy, front, rossz szem. Néhányat lehet orvosolni(szemüveg) néhányt enyhíteni de monnyu ka frontot nem. Lehet érdemes lenne elmenned neurológiára ott rendesen kivizsgálnak. Igyál sok folyadékot, mert ha vérkeringés miatt van akkor az segít. Nekem az útobbi időben szinte teljesen elmúlasztotta a fejfájásom a: a vital therm ágyra való...matrac vagy mi. elég drága, de nekem már az elviselhetetlen fejfájás csökkentése miatt megérte:)
2010. febr. 23. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is fejfájós vagyok, amióta csak az eszemet tudom. Mások javaslatára mentem el szemészhez, és nagyon jól tettem! Tegnap már meg is rendeltem a szemüvegemet! Már 1-eset írt fel! Persze a frontokra is érzékeny vagyok, meg még egy csomó minden más is okozhatja, de a biztonság kedvéért, te is csináltathatnál komputeres szemvizsgálatot! 1000 ft !
2010. febr. 23. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is naggyon fejfájós vagyok..(13 éves) 2 éve szemüveges vagyok, érzékeny vagyok a frontokra, amikor fáradt vagyok akk is mindig előjön, alacsony a vérnyomásom, a vassal egyetembe..meg általában akk is fáj amikor vmi más is fáj pl.:hasam!! Emellett volt 24 órás vérnyomásmérő, vérvétel meg minden egyéb (tehát kivisgáláson is részt vettem, de a végén úgy se mutattak ki semmi egyebet)+valamilyen CTL v. CTR viszgálatra is mentem, de minden hiába elpazarolt idők / a lényeg a lényeg fenn olvashatod az okokat; megoldás esetleg rájuk a magneb6
2010. febr. 23. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Iszol rendesen? A folyadékhiány miatt is fájhat a fejed.
2010. febr. 23. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! AMúgy már van szemüvegem.

Az igaz, hogy egy kicsit keveset iszom, viszont mostanában figyelek rá, hogy többet igyak.

Vérnyomásom 2. számai normál helyzetbe magas.

Ha fáj a fejem akkor egy kicsit alacsony a vérnyomásom.

2010. febr. 27. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
sajnos meg fog halni.
2010. jún. 28. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!