Ötletek, hogy ne magyarázzam be magamnak?
Figyelt kérdés
Ma lesz a ballagás, és ugye ott állnom kell 1-1,5 órán keresztül. Nem szeretem, ha bámulnak, ugye a családom márpedig engem fog nézni. Fotósok is lesznek, azokat sem szeretem. Mindig bepánikolok, hogy el fogok ájulni, és miután ez eszembe jutott, rendesen el kezdem érezni, hogy izzad a tenyerem, szédülök, melegem van, dobog a szívem... de amíg ez nem jut eszembe, semmi bajom. Nem voltam sohasem ájulós, egyszerűen csak ha erre gondolok h összeesek, jönnek a panaszok. Hipohonder vagyok. Ez lesz az utolsó ilyen szereplős esemény, a szalagtűzőt is nehezen bírtam ki, de hálistennek nem ájultam el. Mit csináljak a ballagáson, hogy ne gondoljak erre? Nem tudom elterelni a figyelmem sajnos, egy ideje pánikbeteg vagyok és egyre csak súlyosbodik a helyzet, szóbelitől is rettegek.2015. ápr. 30. 11:36
1/2 anonim válasza:
Zárj ki mindent, próbáld megnyugtatni magadat, figyelj a légzésedre.
2/2 anonim válasza:
Magadban dúdolj valamit, hogy eltereld a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!