117/57-s vérnyomás 60-as pulzussal milyennek számít?
Sziasztok.
Lehet valaki hasonló cipőben evez,mint én.
Kb. 4 hete volt két erősebb szívszúrásom/zsibbadásom és mellé jött a bal kar zsibbadása.
Voltam háziorvosnál,ahol EKG készült.Szívzörej és jobb tawara szár blokk lett a papírra írva.
Ezután szívultrahangon is voltam+EKG vizsgálaton is.
Diagnózis: kéthegyű billentyű prolapsusa.
Eredmény: Tachycardia,Hyperkinézis.
Magas pulzusom is volt és kaptam rá blokkolót,de most egy kis időre pihentetnem kell a szedését.
Pár hónap alatt fogytam is sajnos.Most ilyen vérnyomással értékekkel rendelkezem.Mellette elég sokat szédülök.
Érdemes lenne elmennem maszek orvoshoz? Mert kórházban nevetséges amit néha leművelnek.
Köszönöm a válaszokat.20/F
"117/57-s vérnyomás 60-as pulzussal milyennek számít?"
Irigylésre méltónak.
Terheléses EKG-n nem voltál?Engem nem küldtek még el.
Mostanában nem bírom annyira a futást meg az egyéb sportokat.Doki viszont kérdezte,hogy mit csinálok jelenleg.Mondtam,hogy tanulok.Azt válaszolta rá,hogy azt jól teszem.Fizikai munkát csak végezhetek nyáron.Nem akarok itthon "elfáradni" a semmittevésben...
Én szerintem elugrok terheléses vizsgálatra.
Andizsuzsi:
Próbálok továbbra is sportolni,de sokszor elég korán jön a szívszúrás.Jobb jegy érdékében viszont ekkor is folytatom egy bizonyos ideig,ameddig bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!