Mit csináljak? Ez betegség?
Van mikor úgy érzem könnyen felidegesítenek akár apró kis semmiségek és nem tudok magamon uralkodni, egyszerűen fel tudnék robbanni, és törnék zúznék, üvöltöznék és elsírom magam könnyen.. Szerencsére kb. több naponta szokott előfordulni, és komolyan a legkisebb apróságokon is felhúzom magam.
Ha meg nem tudom kordában tartani, inkább magamban teszek kárt.. De én így nem érzem magam jól, ha magamban tartom még jobban szorongok.
Ez átmeneti? Vagy komolyabb bajom lehet? Mit csináljak?
Kimaradt a korom és a nemem:
16/L

Régebben mindig sikerült!
De most valahogy így jön ki rajtam, hidd el én próbálkozok, de mindig ugyanaz a vége.

És mégis csak rajtad áll, hogy összeszeded-e magadat vagy nem szeded össze magadat. Nem mondom, hogy ügyes ember nem tud ebben segíteni, de lényegében véve csak te tudod megtenni.
Most neked is motivációs videót küldök, mert ebben amolyan hasznos gondolatok vannak, amik szerintem segítenek egy értelmes irányba terelni a gondolatokat, hozzáállást. Vagy igen, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!