Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha sokáig a vállamat vagy a...

Ha sokáig a vállamat vagy a hónaljamat nézem akkor elkezdek szédülni, úgy érzem, hogy összeesek. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Üdv!

Elég furcsa problémám van. 20 éves srác vagyok, és kb 15 éves korom óta van ez, de nem nagyon foglalkoztam vele. Illetve lehet, hogy már előtte is volt, de 15 éves koromban vettem észre, mert akkor kezdtem el borotválni a hónaljamat. Amikor borotválom és oda nézek, akkor pár másodperc múlva azt érzem, hogy ha tovább nézem, akkor össze fogok esni, kicsit szédülök.

Az előbb rákerestem a Google-ban angolul (azt írtam be, hogy "i get dizzy when i look at my armpits"), és több fórumon, illetve a Gyakorikérdésekhez hasonló kérdezős oldalon írták, hogy ez több szívbetegség tünete is lehet, pl. hyperthropic cardiomyopathy.

Nagyon félek elmenni orvoshoz, de jövőhéten mindenképp elmegyek. :(

Szerintetek mi lehet? Esetleg ti is tapasztaltatok ilyet?

2015. ápr. 25. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos ám, hogy ekkora a baj - a nyakban van egy terület, ami a vérnyomást befolyásolja (ne kérdezd, miért rakta oda a Tervező), és nyomásra érzékeny. Apukám előtt attól elsötétült a világ, ha úgy csinált, mint egy madár: felfelé és oldalra nézett - vagy ha bukfenceznie kellett.
2015. ápr. 27. 07:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mosd meg a hónod alját. Akkor nem fogsz szédülni, nem fogja csípni a szemed.
2016. jan. 6. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!