Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sűrű, átlátszó váladék van a...

Sűrű, átlátszó váladék van a torkomban! Miért, hogyan lehetne eltüntetni?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta érzem a váladékot a torkomban (talán több, mint két-három éve). Nagyon sűrű és csak nagy erőlködés árán tudom kiköpni (szinte már öklendezek) és még azután is marad. Nagyon zavar nyelésnél, de szinte sose rekedek be, vagy köhögök emiatt. Nem tudom miért van ez, nem dohányzok, nagyon ritkán vagyok beteg, sportolok...

A válaszokat előre is köszönöm! 14/l

2015. ápr. 24. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Allergiától van. Lehet laktóz intolarencia, vagy halallergia, vagy földimogyoró allergia, esetleg vegyszerallergia. Nekem legalábbis ezektől van ez. Persze mástól is lehet. Szedjél Flavogardot, igyál pollengrappe teát és próbálj rájönni mitől van? Ősszel csináltass allergia vizsgálatot.
2015. ápr. 24. 10:24
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, el fogok menni mindenképp!
2015. ápr. 24. 19:08
 3/3 anonim válasza:
Egyél fasirtot :)
2015. máj. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!