Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Váladék a torokban?

Váladék a torokban?

Figyelt kérdés

Igen hosszú ideje valami fehér/ átlátszó váladék képződik a torkomban. Nem megfázás, mert már hónapok óta van (érzem, és látszódik is). Viszonylag egészségesen élek, vitaminokat szedek, beteg nem szoktam lenni. Allergia volna? Egyértelműen látszik, hogy hol több, hol kevesebb váladék le van rakódva a torokban.

Allergia tesztre kellene mennem? Valahogy nem hiszek abban, hogy ha elmegyek a háziorvoshoz majd felír egy gyógyszert, attól helyre jön. (Egyébként köptetőt próbáltam, nem használt.)

Vélemények?

#váladék #fehér váladék #átlátszó váladék #váladék a torokban
2015. jan. 9. 09:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Talán még annyit, hogy nyeléskor mintha gombócot éreznék a torkomban. Nem tudom mennyire számít, de elég stresszes életet élek mostanában.
2015. jan. 9. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz, reflux miatt is lehet ilyen, pláne ha stresszes életet élsz.
2015. jan. 10. 12:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincsen gyomorégésem. Akkor is lehet reflux?
2015. jan. 11. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyomorégés nélkül is lehet reflux,de persze más oka is lehet a tüneteidnek. Ha egy orvosnak megmutatod,többet tud mondani.
2015. jan. 11. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el fül-orr-gégészhez. Nem mindegy hogy a nyelved hátulján vagy a torkodban van a váladék. Porallergia vagy bármi más is lehet.
2015. jan. 15. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan a torkomon szoktam látni váladékot. Egyébként a nyelvem hátulja enyhén fehér. Rendesen mosom a fogaim, fogselymet használok és néha a nyelvem is kaparom. Mindenesetre érdekes.
2015. jan. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!