Fülzúgásra három hónapig Betaserc és Bilobil fortet szedtem semmi hatással. A hallásommal nincs baj. Milyen vizsgálatot végezhetnek még hogy kiderüljön mi a bajom?
Szia!
Nálad mi a helyzet? Engem 2 és fél éve vizsgálnak... 2 oldali fül vagy fej zúgásom van. Ehhez társult most szeptember óta folyamatos szédülés, erre most Betahistint szedek, szerintem ugyanaz lehet, mint a Betaserc (anno azt én is szedtem)/külföldön élek a Betasercet otthon kaptam).
Amúgy Tinnitus. Nekem annyit mondtak, tanuljak meg vele élni. Elég sokáig tartott, de elfogadtam az állapotot :o(, de azért nem hagyom annyiba. Pont most megyek, pl szemorvoshoz. Kíváncsi avgyok nálad hogy alakult?
Amúgy már mindenfélét kipróbáltam. Hangterápia, jóga, stb stb stb...
Te jó ég! :o) Ez szuper.
Megírnád, hogy hogy alakulsz a terhesség alatt?
Mi is szeretnénk kis babót, de nem merjük bevállalni, mert félünk a szüléstől. Mivel nem tudják mitől van ez a zúgás. Nehogy valami ér elváltozás legyen, s ha erőlködöm elpattan vagy tudom is én. Vagy felerősödik a zaj. Ugyebár az orvos meg nem mondja biztosra hogy emiatt szükséges e a császár.
Nekem egy röntgen felvétel mutatta ki,h miért zúg a fülem,nyakcsigolya probléma.
Javasolt ez, vagy MRI vizsgálat az egész agyról,amely kimutathat egy esetleges jóindulatú vadhús csomót, sérvet,ami esetleg nyomja az ereket vagy egy hallóideget
Próbáld meg Te is akusztikus neuromodulációval, nekem már majdnem elmúlt!
BG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!