Nem mulo nátha? Mit tegyek? Mandulagyulladással kezdödött, majd 1 honapja tart. Mit csinálljak? állando orcsöpp, dugulás
Minden nap egy evőkanál méz..sok folyadék lehetőleg jó meleg tea és mindennapos forró fürdő utána nyakig takaró.
Ugyan ez a problémám volt és nekem segített..Jobbulást ! :)
Nekem is ez van már 3 hete, kész vagyok, már a teljes kimerültség határán.
Én este sós vizet szívtam fel az orromba, attól kidugult, orrcseppet csak 4 napig használtam, hurutos köhögésre már 2 üveg köptetőt megettem és nem múlik. Ilyen makacs betegséggel még nem találkoztam. Most rámijesztettél, hogy neked már 1 hónapja tart.
Erdélyi recept. 1 l vörösbor, fahéj, szegfűszeg, erős paprika /cseresznye, chili, vagy amilyen van, csak nem zöld/ Forradáspontig melegíteni. 4-5 ek méz és egy citrom leve. Ezzel már nem forraljuk.
Nem kell ezt a mennyiséget egyszerre meginni. Nekem ez 2 napi adag volt, vírusos megbetegedésből ezzel lábaltam ki, három nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!