Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek ha ennyire fáj a...

Mit tegyek ha ennyire fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Tegnap a suliba lehajoltam a pad alá és elkezdett nagyon fájni a fejem,de csak a bal oldala. Az állkapcsomtól a szemkörnyéktől egészen a fülemig és a homlokom bal oldaláig. Annyira fájt,hogy nem tudtam gondolkodni.Hazajöttem és el kellett mennem foglalkozásra a falu másik végére a szél velem szembe fújt és irtóra el kezdett fájni,még jobban. Hazaértem,és már nem fájt. Hiába mondtam anyának,hogy nagyon fájt,ő iskolába küldött. A suliba ma reggel ugyanaz történt. Iszonyúan fájt a fejem,a tanár észrevette és hazaküldött. Mi lehet a bajom? Még itthon is fáj,milyen gyógyszert vehetek be? Anya nincs itthon,egyedül vagyok,de már sirtam is mert annyira fáj.

2015. ápr. 21. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne ha elmennél a háziorvoshoz, ő majd felír fájdalomcsillapítót, és ha kell elküld kivizsgálásra.
2015. ápr. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!