Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Örökké függő maradok?

Robika17777 kérdése:

Örökké függő maradok?

Figyelt kérdés
20éves srác vagyok 5éve kábitószerezem és alkoholproblémáim is vannak. Nagyon nem érzem jól magam ebben az életmódban. Füvel kezdtem mára pedig már ott tartok hogy valamiért újra és újra azon találom magam hogy másnaposan zokogok hogy mennyire rossz is az életem. Alkoholizálok, füvezek, ectasy-t eszem vagy éppen ami van. Idáig azt hittem hogy unalomból csinálom de rá kellett jöjjek hogy függő vagyok. Iszonyat nehéz lesz leraknom de azt hiszem készen állok rá. az lenne a kérdésem hogy örökké függő maradok? Örökké csak sóvárogni fogok a kábitószer után? kissé rémisztő nem tudom mi tévő legyek barátnőm is most hagyott el 3év után teljesen össze vagyok törve. Tudom hogy úgy kéne leszokjak hogy más elfoglaltságot csinálok. Lenne is pár ötletem: edzés, olvasás, munka, de örökké csak "kattogni" fogok rá? :(

2015. ápr. 17. 01:37
1 2
 11/14 fari66 ***** válasza:
Az alkoholról nem nehéz leszokni, folyamatosan csökkentsed az adagot és nem lesznek elvonási tünetek. A fűnél nincs komoly fizikai addikció, inkább csak mentális, próbálj ne gondolni rá és kösd le magadat valamivel. Örülj hogy nem vagy heroin vagy meth függő, akkor sokkal nagyobb sz*rban lennél. Tudom hogy régi kérdés de gondoltam azért válaszolok, hátha valakinek segít aki olvassa. Egyébként a sóvárgás idővel elfog múlni, de az kb. 2 hónapig fog tartani.
2015. okt. 29. 05:32
 12/14 anonim válasza:
Irány az elvono
2019. aug. 30. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Rossz olvasnom ezt a kérdést. Én 26 évesen még mindig csak addig jutottam, hogy hogyan juthatnék hozzá a szerhez... :(
2020. okt. 1. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

5-ös, hány függőséget szerezzék még az alkohol, zabálás, és számítógép-függőség mellé?! csak úgy kérdem... :D előző voltam, 26/L

(és igen, tudom, régi kérdés, de nem bírtam megállni, hogy ne válaszoljak...)

2020. okt. 1. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!