Örökké függő maradok?
szia, nem fogsz, ha megengeded magadnak, hogy letegyed.
én viszonylag régóta mindennapos szorongással élek, és ez egy reggeltől estig tartó erős lelki fájdalmat jelent, ami gátol munkában, stb.
azt hittem, hogy már csak így élhetek, és erre ma egyszer csak elmúlt.
remélem, hogy így is marad, mert ez valami csodálatos.
ha ez el tudott múlni, akkor én azt mondom, semmi sem lehetetlen.
az tény és való, hogy én terápiára is járok és vigyázok az életvitelemre, tehát ez egy kemény munka eredménye, de akkor is: egyszer csak megtörtént.
ebből kiindulva szerintem mindenkinek van remény.
Azért vagy összetörve mert depressziós vagy a drog miatt meg valószinűleg a barátnőd elvesztése miatt is
Mind a kettő csak átmeneti állapot
Van két jó hirem:van másik csaj is a világon, az ecstasyra nem lehet rászokni, ez csak phszihikális függés
Az ecstasy szintetikus kábszer, szószerint hamarabb rak a sirba minthogy rászokj, rendkivűl káros egyébként
A fűre rá lehet szokni de le lehet tenni azt is
Ha érzed, hogy sok az energia vagy ideges vagy akkor menj el sportolni,szerezz barátnőt aki nem drogos illettve menj el dolgozni és ne gondolj annyit a kábitószerre a gond a legtöbb embernél a túlzott phszihikális függés miatt van
Igyál meg egy két sört ha lemész valahová és ideges vagy és próbáld meg milyen hazamenni úgy, hogy nem vagy készen
Függő vagy és az is maradsz életed végéig. Csak az a kérdés, hogy tudsz-e találni más olyan függést az életben ami nem rombolja annyira az egészségedet és a szociális életedet.
A rendszeres edzés/sport is függés, a számítógépes játékok is függést okoznak, az evés is lehet függőség.
A legjobb ha ezt a függőségi hajlamodat szétosztod többféle irányba és egészséges egyensúlyt teremtesz közöttük.
nem kell örökre függőnek maradnod. nincs igaza az előzőnek. az csak egyfajta szemlélet, ami szerint az ilyen ember függő marad, de kezelhető.
más szemléletek szerint el lehet mulasztani a függőséget.
Egyedül nem fogsz tudni leszokni róla; de ha tényleg készen álsz, kérj szakembertõl segítséget, mert annak valószínûleg több tapasztalata is van, és majd megmondja mi a legjobb.
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!