Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális hogy nem minden nap...

Normális hogy nem minden nap járok wc-re?

Figyelt kérdés
Senki sem hitt nekem mikor azt mondtam hogy én nekem nincs minden nap székletem. Pisilni járok de van hogy 1-2 nap kimarad mire kell a 'nagy dolog.' Nem akarok gusztustalankodni,csak érdekelne hogy ez normális e.
2015. ápr. 16. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem kell mindennap, átlag 3-4 naponta jön rám az inger. Helyesen táplálkozom. Nem vagyunk egyformák. Ha nincs szervi bajod, akkor nem kell aggódni. Az mondjuk szomorú, hogy minden ember azt hiszi, hogy csak az a normális, ami őnála van :(
2015. ápr. 17. 00:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek :/ . De akkor megnyugodtam hogy ez nem baj,köszi :D
2015. ápr. 17. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az nem baj, hogy mindennap nem jársz WC-re, csak nem nagyon egézséges. Nem jó az anyagcseréd.. Minden reggel igyál meg egy fél citrom levét belefacsarod egy kis meleg vízbe.. Egészséges is és az anyagcsere os hejre áll tőle. Vagy ha nem birod a citromot minden reggel egy-két darab aszalt szilva is nagyon jó rá :-)
2015. ápr. 17. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó: az mitől lesz jó ha megfosatja magát? Semmi értelme... és az anyagcsere is emberfüggő, van akinek szupergyors, azok akik akármit esznek karcsúak maradnak, és van akinek lassú, azok a hízékony emberek. Ezzel semmi probléma nincsen. Én sem járok minden nap wc re ha mondjuk diétázok és keveset eszek, de amikor telezabálom magam, akkor vagy még aznap vagy másnap reggel meglesz az eredménye.
2015. ápr. 17. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy fosassa meg magát. Csak egészségesebb ha mindennap megy wc-re. És a reggeli citrom nem hasmenést hanem csak hejre hozza az emészést+ tele van vitaminnal
2015. ápr. 17. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt kolléganőm hetente egyszer tudott székletet produkálni, és ez sajnos elkezdett rámenni az egészségére, mivel a méreganyagok elkezdtek felszívódni a szervezetébe. Egy sima hashajtót vetetett vele a háziorvos. Vény nélkül kapható, rendszeresen szedte, nem akarok hazudni, legalább egy-másfél hónapnak kellett eltelnie, de rendbejött!
2015. ápr. 17. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Hm...koszi a valaszokat. Egyepkent pont hogy inkabb tul sovany tipus vagyok :D
2015. ápr. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!