18 éves vagyok heti 4* járok kondiba és heti 2-3 fociedzésem van és egy meccs hétvégén. Most nyáron alszok 10-11 órákat, de napközbe érzem hogy álmos vagyok?
Nézd az a baj hogy még nagyon fiatal vagy. És ez nem normális hogy ennyit kelljen aludnod illetve hogy ilyen szintű fáradtság szokott rád törni. A probléma gyökere szerintem abban keresendő hogy túlságosan sokat sportolsz. Vegyél vissza egy kicsit szerintem. Nem elég hogy rengeteget focizol, még konditerembe is jársz. Minek jársz gyúrni?? Fogadd el a testedet és az adottságaidat csak azok járnak gyúrni akiknek alacsony az önértékelésük!!
Szerintem döntsd el hogy vagy focizni jársz vagy pedig konditerembe mert a kettő nagyon megterheli a szervezetedet és emiatt is vagy fáradt. A kettő együtt nem megy szerintem! Elégeted az energiáidat és utána jön a fáradtság és kimerültség. Hogy fogsz te tudni ennyi sportolás után tanulni egyáltalán? Vegyél vissza mert fiatal vagy még és nagyon súlyos problémáid lesznek ha kimeríted a szervezeted energiáit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!