Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez lehet attol, hogy meg fog...

Ez lehet attol, hogy meg fog jonni?

Figyelt kérdés
Eleg sok edesseget ettem ma. Aztan lealltam palacsintat sutni es ahogy sokat alltam elkezdtem szedulni meg megfajdult a fejem, gorcsol a hasam lent, de neha a gyomromnis begorcsol. Panikolos vagyok nagyon es szorongos+ rettegek a hanyastol. Ugy felek, hogy hanyni fogok (pedig azert annyi edesseget nem ettem). Most kell majd megjonnie. Ez lehet attol? Es ugye nem fogok hanyni? Mit csinaljak?
2015. ápr. 9. 23:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Én onnan szoktam tudni, hogy épp megjön, hogy előtte 2-3 nappal MINDENT meg tudnék enni. Sőt, meg is eszem. pl. ebben a hónapban onnan tudtam (oké, persze, számolgatás miatt is tudtam, de, ha nem számoltam volna, is..) hogy éjjelfél12-kor MUSZÁJ volt pudingot főznöm..

alapból nem eszem sokat, de a mensi előtti 2-3 napban a szokásos mennyiség dupláját kb.

Aztán, ha megjött, akkor undorodom a kajától, a kajaszagtól.

Szóval, simán lehet, hogy attól vagy rosszul. vagy az "azért annyi édességet nem ettem" szimplán nem igaz, nem vetted észre és az egekbe toltad a vércukrodat ( ami mondjuk a nagy pánikolásra is magyarázat lehet...cukor-hiperaktívan lehet túlreagálod)

Vagy ettél valamit, amitől elcsaptad a hasad.

Szerintem ne aggódj, várd ki, mi lesz.

Ablakot nyiss, hideg levegő, vízszintes testhelyzet és lavór a közelben..háátha.

Ha még reggel is rosszul vagy: doki.

2015. ápr. 10. 00:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Lavort nem hozok, arrol a hanyas jut eszembe, nem keszulok fel ra mert ugyse fogok mert nem akarok:D probalom ilyenkor ezzel lereagalni. Amugy most meg mintha korogna a hasam, neha meg begorcsol, de ahh nem is ertem:D lehet mar csak a panikolas, megprobalok aludni:) koszi megegyszer

2015. ápr. 10. 02:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi jön meg te szerencsétlen?
2015. ápr. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!