Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Én vagyok Einstein?!?!? SEGÍTSÉG!

Én vagyok Einstein?!?!? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Na szóval mielőtt jönnének a "kötekedős" válaszok előtte légyszíves olvassátok el a történetet. NEM NEM VAGYOK EINSTEIN itt előre leszögezem, de mindjárt megérted miért írtam ezt a kérdésbe! :-) Először is tudni illik, hogy korán érő típus vagyok, már 12 éves koromba elkezdtem szőrösödni mindenhol, elég erősen. Majd 15 éves koromra sokat veszekedtem anyával hogy "aludjak, mert holnap iskola", de én egyáltalán nem tudtam max ilyen 6-7 órákat mindig, de másnap nem volt bajom, nem éreztem fáradtság érzetet. Majd egy év múlva édesanyám elvitt az orvoshoz, azzal a panasszal, hogy "a fiam 5-6 órákat alszik" amire az orvos annyit mondott, hogy ezzel nem igazán tud mit kezdeni ehhez van szokva a szervezetem max férfi koromra megnő az alvásigényem. De nem így lett. 18 évesen már odáig fajult a dolog, hogy volt, hogy 4 órákat aludtam. Hajnali egykor alvás ötkor pedig kelés és indulás a vonathoz, majd az iskolába. De ekkor már féltettem magamat, tényleg meg voltam ijedve. Volt amikor direkt erőltettem az alvást de akarva/akaratlanul sem tudtam aludni. 19 évesen volt olyan napok, hogy 3 órát SE aludtam bár az elég ritka volt, de ekkor már elöntött a félelem érzése elkezdtem pszichológushoz járni és altatókat szedni ám az altatóval még rosszabb volt a dolog, mivel másnap álladóan szédülést, rossz kedvet éreztem. Miután elkezdtem dolgozni árufeltöltőként úgy gondoltam, hogy biztosan a munka miatt majd el fogok fáradni és beáll a normál rendszeren. Ha szabad így fogalmazni "erőszakkal fárasztottam magam". De sajnos ez sem segített. Egy webBeteges oldalon írtam a panaszomról ám kiröhögtek kommentben és poénkodva elküldtek a fenébe, hogy milyen "hazudozó vagyok. Ezek után a shop.builder oldalára írtam ahol maga a szerkesztő is "finom" viccekkel, de nem vette komolyan sajnos a kérdést. Úgy voltam vele, hogy na jó akkor nyilvánosan kiírom az egyik közösségi oldalra ott biztos segítenek ám tévedtem, onnan is a támadásokat kaptam...Majd elkezdtem egy alvászavaros, lélekkel kapcsolatos könyvet olvasni ahol írták, hogy Einstein is nagyon keveset aludt. És természetesen NEM vagyok Einstein csak ezzel a kérdéssel próbáltam magamra felhívni a figyelmet, hogy mégis MI BAJOM LEHET? És légyszíves segítsetek bármilyen ötletet szívesen veszek.

2015. ápr. 9. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az alvasigenye. Jól érzed magad nap közben? Reggelente pihenten kelsz? Ha ez a kettő ilyen akkor nem erdemes foglalkozni vele. Ha ugy érzed nem tudod kipihenni magad akkor viszont kivizsgálni kellene. De ha mindig is kevesebbet aludtál az atlagnal akkor szerintem te nem igényled azt amit az atlag.
2015. ápr. 9. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mindenképpen tovább mennék. Menj el neurológiára első körben. Ne hagyd annyiban, a magyar egészségügyben ki kell erőszakolni,hogy foglalkozzanak veled!
2015. ápr. 9. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Téveszmés skizofrén inkább vagy mint Einstein!
2015. ápr. 10. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel 3-4 óra valvás akkor nincs gond. Mindenkinek más az alvásigénye nekem pl minimum 9-10 óra szükséges. De ismerek olyat akinek elég 4-5 óra. Gyerek ként értek téged stresszel? Nagy trauma stb? Ha igen lehet az is a baj. Ha van valami súlyos káros szenvedélyes az is lehet baj. De altatóra ne szokj rá!
2015. ápr. 11. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!