Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS Miért nem tudok hízni?

SOS Miért nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
160/43kg, L
2015. ápr. 9. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Eszel is eleget? Ha igen és ha laborban nem voltál mostanság akkor ideje lenne. De van akinek ilyen az emesztese. Pl párom (ferfi) rendesen eszik és fogy elfele. Kertunk beutalót vérvételre nehogy pajzsmirigy gond legyen de minden tökéletes. Csak gyors az emesztese. De ha nem voltál vérvételen akkor kellene.
2015. ápr. 9. 10:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát, voltam 3honapja, minden jó, még a lisztérzékenységem is nézték, de nincs. Pajzsmirigy is jó. napi 5x eszek, ma már ettem 2x, imádok enni, es szeretnek hízni, de 43nal nem megy feljebb.
2015. ápr. 9. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem a táplálkozásban, az emésztésben kell a hibát keresni!
2015. ápr. 9. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Az emésztésben a hibát pedig akár a táplálkozásban.

Lisztérzékenységet nem lehet megnézni, az emberek alig 10%-ánál mutat csak ki eredményt (lehet a konkrét szám kicsit más). Csak az erős lisztérzékeny tüneteket beazonosítani, a tipikus formát, de ez függ a vizsgálat típusától is.

Szóval amúgy még mindig lehet lisztérzékenység, hát meg kell próbálkozni

- sima tömegnövelő étrenddel, addig emelve a kalóriabevitelt amíg hízni nem kezdesz, pont mint a testépítők

- gluténmentes tömegnövelő étrenddel

- ki lehet próbálni pár hónapig felszívódási zavarra, ÁBSZ gyógyítására használatos étkezési protokollt, ha valami kimutathatatlan gond van és ez megoldódik, akkor utána hízni is könnyebb lesz.

2015. ápr. 9. 11:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát, liszterzekenyseget neztek vérbol ill gyomortukrozeskor vettek mintat ott se talaltak semmit ami liszterzekenysegre utal. Hasmenesem nincs. Hányingerem se. Torkom kapar mindig arra refluxot mondtak. Nemtudom. Talán az h ideges tipus vagyok, meg panikbeteg. De az etvagyammal nincs gond.
2015. ápr. 9. 12:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Jah, elkezdem tornazni, mozogni, feherjet inni. Talán mar kis izom ram jott. Eddig nem mozogtam semmit
2015. ápr. 9. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért ne tudsz hizni nem nagyon-nagyon sovány vagy!
2015. ápr. 11. 01:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Amikor beteg voltam nekem is vizsgálták a bélcsatornámat (UH, tükrözés) semmit se állapítottak meg, mert a diagnosztikai módszerek csak viszonylag fejlettek.

Amiket leírsz azok tipikusan olyan tünetek, amelyek étrend váltással (tiszta étrenddel: paleo, AIP stb.) rendbe szoktak jönni, mert érzékenység okozza őket (és ez nem is jó megfogalmazás, az ember érzékeny a gyilkos galócára, mert mérgező. Hasonló módon igen, kissé érzékenyek vagyunk bizonyos élelmiszerekre amiket sosem kellett volna megenni)

2015. ápr. 11. 08:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, 2011ben hiztam 1 honap alatt 12 kg-t akkor voltam 50. de akkor vastablettát kaptam, és mivel már jó a vasam nem kapok. mondjuk akkor nyugodtabb is voltam.
2015. ápr. 15. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Az emésztésedből az oxigén hiányzik, ezért csak keresztülmegy a beleiden a kaja. A belekben számtalan önálló életforma végzi az anyagok átalakítását (bélflóra, vagy akárhogy is nevezzük) ezeknek megfelelő munkájukhoz oxigén szükséges. Számukra az oxigén a folyadékokkal és a nyállal jut a rendszerbe. Ha nem rágod meg rendesen a táplálékot oxigénhiány lép fel az emésztésben. Ettől aztán minden anyag keletkezik, csak éppen az nem ami a szervezetnek kellene. Ezért büdös a fing, és ezért kellemetlen szagú a széklet!
2015. ápr. 15. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!