Ti hánytatok már migréntől?
Tegnap megint eljött a migrénem, és annyira fájt már a fejem,hogy hánynom kellett tőle. Vettem be fájdalomcsillapítót, de az csak ideig-óráig hat, 2 óránként veszem be.
Havonta-kéthavonta elő szokott jönni a migrénem.
Tudja valaki, hogy beutalóval lehet menni a fejfájás ambulanciára? Vagy csak menjek be a neurológiára? Vagy sürgősségi?
Igen, hánytam már fejfájástól. Borzalmas volt.
Időpontot kell kérni a fejfájás ambulanciára és beutalót.
Nekem csak egyszer volt ilyenem, de nem tudom, mitől volt.
Két éve történt nyáron. Este 6 körül kezdett fájni a fejem, de nem foglalkoztam vele, mivel eddig mindig is eltűrtem -gyógyszer nélkül is. De ez annyira fájt, hogy hányingerem is lett. Bevettem a gyógyszert és ledőltem, hogy megnyugodjak egy kicsit. Rá két óra múlva arra ébredek, hogy hánynom kell. Hánytam is egy kicsit (sárgás volt), de ettől végre fellélegezhettem, mert a fejfájásom elmúlt és a hányinger is rögtön megszűnt.
Azóta nem történt ehhez hasonló. De jó lenne tudni, mi okozta...
Nem vagyok migrénes, de sima fejfájástól volt, hogy hánytam.
Fejfájásambulanciára beutaló kell, viszont mivel nincs minden városban, a területileg illetékeshez tudsz kérni (pl. én egy Bács-Kiskun megyei városból kaptam Szegedre beutalót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!