Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segitseeeeg! A szemhelyam is...

Segitseeeeg! A szemhelyam is bedagadt?

Figyelt kérdés
Allergias vagyok egy sminklemosora es tegnap azzal mostam le a sminkem (mivel en azt hittem, az alapozomra vagyok allergias, mert az is uj volt, na de nem is ez a lenyeg) egybbol jottek a viszketo kiutesek, na mondom csodas most megint vagy 3 napig nem megyek utcara, de ez a kisebb problema, ezek eltunnek, viszont a szemem felett az a lelogo resz "bedagadt" vagy nem is tudom, de ralog a szemhelyamra. Tuti biztos, hogy a sminlemoso volt. Viszont furcsa, mert ott kiutes sincs es nem is viszket. Mit tegyek?
2015. ápr. 4. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
sétálj el az ügyeletre!
2015. ápr. 4. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Ennyire komoly? Multkor is ez volt, de akkor par nap utan elmult, csak most a szemem is... Aztan el is tettem azt az alapozot, mert azt hittem, hogy attol van erre tegnap sminklemosas utan par oraval megint kijott
2015. ápr. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!