22 évesen lehet vastagbéldaganat?
Figyelt kérdés
1 hónapja fogytam 2 kg...néha fáj a hasam,a székletem is kevesebb mennyiségű,és az is előfordult,hogy kicsit a vége véres volt.2 éve voltam orvosnál...szintén hasonló panaszokkal.Akkor elküldtek hasi ultrahangra,nem találtak semmit...azt mondták polip sincs.
Nagyon félek a vastagbéldaganattól. Így,hogy 2 éve voltam dokinál,van esélye,hogy ennyi időn belül kialakuljon?
2015. ápr. 3. 20:12
1/3 anonim válasza:
Kevéssé valószínű. Viszont a stressz, idegeskedés okozhat vastagbél hurutot, ami vérzéssel is járhat.
2/3 anonim válasza:
A hasi ultrahang nem fogja kimutatni, ha van valami a belekben, mivel üreges szerv. Mindenképpen fordulj orvoshoz, számíts rá, hogy meg fognak tükrözni, de rengeteg helyen csinálják már altatásban is. A vérzés nem jelent mindenképpen daganatot, nekem pl bélgyulladás miatt volt véres a székletem.
3/3 anonim válasza:
MIÉRT PONT A VASTAGBÉDAGANATTÓL FÉLSZ? Miért nem pl agydaganattól vagy prosztataráktól??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!