Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális, hogy néha magától...

Normális, hogy néha magától mozognak az izmaim?

Figyelt kérdés

Előfordul, hogy érzem, ahogy pl. a nyakamnál az egyik izom elkezd így összehúzódni-elernyedni magától és egy pár percig így érzem, hogy mozog magától. Vagy olyan is volt már, hogy vagy fél órán keresztül mozgott magától az egyik ujjamban az izom és amikor nem csináltam semmit a kezemmel, látszott is, hogy maga az ujjam is picit így "ugrál". Viszont most eléggé megijedtem, mert vagy másfél órája érzem, hogy tikkel az egyik izom a fenekemnél, de ha odarakom a kezem, nem érzem, hogy mozog, csak belülről o.O És már masszíroztam is picit, hátha elmúlik, de még mindig csinálja ._.

Miért kezdenek el az izmaim így maguktól mozogni? És ez jelenthet valami rosszat?..

2015. márc. 22. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Magnéziumhiány-szerintem.
2015. márc. 22. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem is :/
2015. márc. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!