Kettévágtam borotvával az anyajegyemet. Mit tegyek mivel kezeljem? Többi lent
Figyelt kérdés
van egy nagy anyajegyem a szám fölött és most borotválkozás közben kettévágtam. Az egyik fele rajtamaradt a borotván is. A másik részéből meg jött a vér körülbelül egy órán át. Megalvadt rajta a vér és nagyon csúnya. Milyen krémmel kezeljem a sebet hogy begyógyuljon megfelelően?? Félek hogy csúnya lesz a szám fölött, ez az anyajegyem mondhatni a szexepilem is volt és most elcsúfítottam teljesen. Tehát mikorra várható a teljes gyógyulás illetve visszanő e egyáltalán az eredeti méretére az anyajegyem?2015. febr. 27. 16:45
1/3 anonim válasza:
Ugyanugy behegged mint minden mas szovet.
Ne csinalj vele semmit, tartsd tisztan es lehetoleg ne erje viz. Ha kell ragaszd le.
Anyajeggyel vigyazz, elrakosodhat ha felsebzed. Ovatosan borotvald.
2/3 anonim válasza:
ha aggódsz miatta menj bőrgyógyászhoz.
3/3 anonim válasza:
Ferötleníteni kell és menj a sebészetre, vagy a bőőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!