Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el az anyajeg...

Hogyan tüntessem el az anyajegyemet?

Figyelt kérdés
Tizen éves vagyok, és az arcomon van egy kidomborodó világos anyajegy.Én leszeretném szedetni, anyumnak mondtam is nem engedi meg mert szerinte a helye el is rákosodhat és csúnya geh marad a helyén...De nekem nagyon zavaró, emiatt is takargatom az arcomat...Megpróbáltam már alapozóval eltüntetni de nem tűnt el.Mit csináljak?Menjek el bőrgyógyászhoz?Ő leszedi nekem?Ha igen akkor ingyen?És hogyan szedné le?
2014. júl. 27. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
1. Ingyen nem fogja leszedni, ha nem látja, hogy érdemes leszedni. 2. Ha leszedi, akkor egy jóval nagyobb heg lesz az arcodon, mint maga az anyajegy, szerintem egy heg csúnyább, bár te tudod. 3. Mivel nem múltál el még 18 a szüleid beleegyezése kell a leszedéséhez, ez úgy látom nem lesz meg.
2014. júl. 27. 22:01
 2/2 anonim válasza:
Ingyen szerintem se fogja megcsinálni, de az egyik ismerősömnek is az arcáról távolítottak el anyajegyet és egyáltalán nem látszik. Nagyon közelről ő maga talán láthatja a tükörből, de másnak nem tűnik fel, úgyhogy szerintem nem feltétlen marad heg utána
2014. aug. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!