Lehet vakbélgyulladásom van? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Múltkor (február eleje) egyik nap arra keltem fel, hogy jobb oldali alhasam fáj, köhögésre, tüsszentésre érzékeny volt. Másnapra már elkezdett jobban fájni, ha mentem akkor is fájt, de nem volt kibírhatatlan. Ilyenkor én ugye beteg voltam, rettentően fájt a torkom. Anyukám másnap elvitt az orvoshoz, aki szerint ez nem vakbél volt. Írt fel nekem Hilak forte cseppeket, ami használt is, vagyis elmúlt. Olyan 3-4 napja megint előjött ez (már kigyógyultam a torokfájásból), de most alig érzek valamit. Most per pillanat semmit nem érzek, nincsenek a vakbélgyulladásra jellemző tüneteim, kivétel a néha olyan ''nyomó'' érzés. Ha este lefekszek aludni, már zsinórban 3 napja elkezd bizseregni, vagy nem is tudom, talán reszketni ott jobb oldalt a hasam. Reggelre ez spontán elmúlik, napköztben is csak néha-néha érzek fájdalmat, de ritkán bal oldalt is. 13 éves, fiú vagyok. A válaszokat előre is köszönöm!2015. febr. 23. 21:59
11/11 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom. Ma már úgy keltem fel hogy nem fáj sehol semmim. Azon én is csodálkoztam hogy UH-ra miért nem küldtek el, hiszen így a legkönnyebb kideríteni hogy mi a baj.. de lekopogom ma még nem éreztem fájdalmat.
2015. febr. 27. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!