Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vajon vakbélgyulladásom van?

Vajon vakbélgyulladásom van?

Figyelt kérdés
3 napja kezdődött, először azt hittem, hogy elromlott a gyomrom, hánytam, és fájt a hasam. Másnap megint hánytam 2x, de vettem be emésztőt és jobb lett ám a derekam borzasztóan fájt, a hasam már nem annyira. Mára már szinte alig fáj csak olyan tompa fájdalmat érzek jobb oldalt, de nem az alhasamnál, ahol a féregnyúlvány van, hanem a jobb oldalt levő derekamnál, fent, ott vhol a csípőm felett. Nem tudom mit tegyek. A helyi orvos még nem látta, mert elutazott, úgyhogy nem tudom mit tegyek. Mert amúgy jól vagyok, már nem is hánytam ma, és valamit eszek is, rengeteget iszom, viszont annyira nincs étvágyam... csak ilyen könnyű dolgokra. Mondjuk egy nagy darab zsíros húst biztos nem tudnék megenni... tanácstalan vagyok. Kérem írjatok, hogy mit tegyek!
2010. máj. 21. 15:58
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Hát sztem vakbélgyulladásod nincs, mert az kibírhatatlanul fájna ha be lenne gyulladva.

Amúgy hasonló hasfájás szokott nálam is lenni, de nekem a gyomromnál kezdődik és átmegy jobb oldalra, egyszer vakbélgyanúval kórházba is kerültem. De ott is mondták h ha gyulladás lenne nem enyhült volna a fájdalom.

2010. máj. 21. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
A környzetemben az utobi 1-2 honapban 3 embernek is volt ilyen virusos bélgyulladása,ugyaniylen tünetekkel..:S Sajnos most szezonja van. Pihenj sokat,igyál rengeteget,szedjél vitamint és kerüld a tejtermékeket,zsiros ételek,szénsavas,alkoholos,cukros üditőket. Rostosat se nagyon egyél most.
2010. máj. 21. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
SZiasztok! Köszi a válaszokat, kissé megnyugodtam, de azért lehet hogy meglátogatom a kórházat... mondjuk ha holnapig nem enyhül. Azért szorítsatok, hogy ne vakbélgyuszim legyen!
2010. máj. 21. 16:17
 4/7 anonim válasza:
Na hogy vagy? Elmentél dokihoz? /első válaszoló voltam :) /
2010. máj. 22. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Hello :) Köszi kérdésed, jobban vagyok, már alig fáj a hasam is meg a derekam is. Bár nem voltam dokinál. Még néha picit fáj a hasam, de egy nénike hozott egy nagyon jó teát, azt iszom mindig, és az nagyon jót tesz. Amúgy valószínüleg a derék-és hasfájás nem függött össze, a hasam attol a bélinfluenza féleségtől fájhatott a derekam meg attol, mert fölfáztam egy kicsit. Szal Hála az Úrnak úgy tünik, hogy már kigyógyultam :) és köszi a kérdést meg a tanácsokat is :) hello
2010. máj. 23. 13:12
 6/7 anonim válasza:
Jaj de jóó :) Akkor szerencsére semmi komoly:)
2010. máj. 24. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már rendesen suliba is mentem, meg mindem, most meg már egyáltalán nem fáj a hasam. Szóval szerencsére csak vak lárma volt. :) Hello :P
2010. máj. 24. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!