Komoly lehet a probléma? Hogy mondjam el a szüleimnek?
Tehát! Decemberben vettem észre először, hogy kicsit (tényleg minimális, alig észrevehető) véres volt a székletem. Ugyanez volt, most hétfőn de azóta nem. Bepánikoltam. Kértem a szüleimet, hogy csináltassunk egy vèrvizsgálatot, de mikor kérdezték miért nem mondtam meg, dírni kezdtem mire idegesek lettek. Féltem a reakciótól, ettől az egész "lehetséges betegségtől". Ezenkívül párszor hányingerem volt és folyton éhes vagyok. Nem tudok betelni étellel. Anyum rendesen főz, a suliba tizórait viszek, ebédelek, vacsorázok (amit nem szoktam mert 4-kor érek haza és akkor ebédelek) és otthon nassolok (narancs, grepfruit, alma, keksz, kakaóskávé...) Néha olyan érzésem van mintha beszorulna a levegő a jobb oldalamnál (felül) és pár perc után elmúlik ès melegséget érzek abban a sávban (nem tudom a májam-e vagy az epém. Lehet?) Ez a problémám :((((((
17/L
Nem kell azonnal temetni jagad
Ararnyér, az éhség pedig ebben a korban normális
Vérvizsgalattal semmi nem derül ki..
Gasztroenterológus, valószínűleg gyomos és végbeltükrözés ( kérd altatasban( nem mély) ha lehet
Lehet, hogy csak keményebb volt a székleted, és berepedt a végbeled,vagy aranyered lett.Lehet, hogy ételallergiád alakult ki, ami egyenes út sokszor a bélgyulladáshoz.
17 éves nagylány vagy, elmész szépen a háziorvosodhoz (még a szüleidnek sem kell elkísérni) , és elmondod neki, a panaszod. Ő már tudni fogja, hogy hová küldjön tovább.Ez nem ciki téma!!! Ne szégyelld, főleg ne anyukád előtt.
Ne nézegess a neten semmit róla, mert csak bepánikolsz!
Én is inkább arra tippelek, hogy esetleg keményebb volt a székleted és megrepedt a végbelednél egy kicsit a bőr vagy egy hajszálér. Ne pánikolj!
Igyál pár napig kamillateát (ne ízesítsd) ez puhábbá teszi a székletet. Illetve sok rostosat egyél és sokat igyál.
A többi érzésed inkább pánikra utal, mert bestresszelhettél a véres széklettől.
Szüleidnek meg mond el, mert a frászt hozhattad rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!