Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Éjszakai torok duzzanat,...

Éjszakai torok duzzanat, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Egy pár hete reggelnte arra ébredek, hogy a torkom mintha ki lenne száradva és kicsit felduzzadva. Ilyenkor a nyelés is nehezebb.Ez ébredés után kb 10-15 perccel elmúlik. Most a napokban voltam nyaki ultrahangon, azt mondták minden rendbe van.Allergiára gondoltam, de pl úgy tudom, hogy az ételallergia nem múlik el csak úgy magától. Kifejezetten mindig éjszaka kezdődik, el sem tudom képzelni, hogy mitől lehet. Ennyire kiszáradna a szám és a torkom, hogy úgy érzem már a nyelés is nehéz? Másnak volt már hasonló? A válaszokat előre is köszönöm.
2015. febr. 20. 14:50
 1/1 anonim válasza:
Horkolás, vagy alvás közbeni légzéskimaradás ( alvási apnoe) okozhatilyent, ritkábban reflux.
2015. febr. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!