Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez lehetséges magnéziumtól?

Ez lehetséges magnéziumtól?

Figyelt kérdés
Magne B6-ot kezdtem el szedni, naponta 1 szemet (48 mg) mert kissé feszült (rágódom dolgokon) meg ilyen pánikos tüneteket, mint szorongás, stb. vettem észre. De a magnéziumtól meg általában reggelente ébredésnél, olyan izgatottság, belső remegés féle, szaporább szív, szédülés, néha napközben is úgy érzem, mint akit fejbe kólintanak, és elkábul, ettől meg méginkább bepánikolok. Azért gondolom, hogy esetleg nem-e a magnéziumtól, mert most két napja már nem vettem be, és reggel nem éreztem már túlzottam ezeket a tüneteket, sőt, és napközben sincs ez a kábaság, szédülés,stb., legalábbis most jobban érzem magam, kíváncsi leszek majd a többi napra is. De lehetséges volna, hogy a magnézium nekem ellenkező hatást váltson ki? Ugyanezt tapasztaltam a savlekötőnél is, amik ugye általában magnéziumot tartalmaznak, így nem merem szedni. De a tájékoztatóban azt olvasom, hogy a savlekötő csökkentheti a magnézium szintet, valahol meg azt olvastam, hogy növelheti. Szóval nem értem. Egyszer szedtem egy másik fajta magnéziumot, az nagy adag volt 250 mg, attól is ugyanezeket a tüneteket tapasztaltam, de ami méginkább meglepő, hogy akkor anyukám is elkezdte szedni, és ő is hasonló tüneteket érzett reggelente, majd abbahagyta és elmúlt. Lehetséges, van ilyen?
2015. febr. 11. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia , ezek nem felszívódó cuccok . A testünk biológiai szerves anyagokat épít be , kémiai szerek nem hasznosulnak . Biológiai lúgosító az jó , a szódabikarbóna és a patikai savlekötő nem tesz jót . Szerves ásványi anyag és vitaminok tartalmú élelmeket fogyassz : szőlőmag olaj , melasz , piros paprika , méz , növényi kivonatok stb .
2015. febr. 11. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szívódik fel egyszerre minden a tablettából, de attól még lehetséges, hogy ez okozza. Próbálj mást szedni.
2015. febr. 11. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves első, a Magne B6 felszívódik. Amikor szedem, akkor enyhébbek vagy elmaradnak a menstruációs görcseim. Úgyhogy nincs annak igaza, aki ennyire ellenzi a táplálékkiegészítőket.
2015. febr. 11. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!