Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez lehetséges a Neo Citrantól?

Ez lehetséges a Neo Citrantól?

Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva, Neo citrant vettem hogy ezzel kezeljem magam de tegnap is és ma is gyomorpanaszaim voltak már pár korty után is, természetesen így egyszer sem ittam meg teljesen. Lehet a gyógyszertől? Kavarog az egész hasam.
2015. febr. 4. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen!Én meg sem tudom inni olyan borzasztó, nem tudom mi van benne de az egész testem tiltakozik ellene!
2015. febr. 4. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Kkeress valami mást, nem túél szerencsés hogy Paracetamol van bnene.
2015. febr. 4. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Betegtájékoztató megvan még?

[link]

2015. febr. 4. 15:11
 4/10 A kérdező kommentje:
megvan a beteg tájékoztató, régen is használtam ezt a gyógyszert pár éve, akkor még nem tapasztaltam ilyesmit, most viszont a szívem is nagyon gyorsan ver és az egész gyomrom kavarog...
2015. febr. 4. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, bár én sosem tapasztaltam. Én az ízét is imádom, mások szerint mazochista vagyok. Álmosít, így csak lefekvés előtt iszom, illetve amikor otthon maradok, hisz akkor mindegy, mikor alszom, bármikor elálmosodhatok. Gyomromra, emésztésemre nem volt még hatással sosem, semmi változást nem tapasztaltam tőle.
2015. febr. 4. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért is lehet gyomorpanaszod, mert a vírus ráment a gyomrodra. Egyébként erősen savas is, ezzel is lehet a gond.
2015. febr. 4. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen mellékhatás a gyomor és bélpanaszok én sem szeretem nekem is fájt tőle a gyomrom, ne fogyaszd, egészségtelen.
2015. febr. 4. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tapasztaltam, viszont mindig elalszok tőle. (Meg a Coldrextől is, de gyakorlatilag a kettő ugyanaz.)

Simán lehet ilyen mellékhatása is.

2015. febr. 4. 15:25
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. febr. 4. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig fáj és ég tőle a gyomrom, ezért nem is iszom már.
2015. febr. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!