Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől nyilalhat a fejem...

Mitől nyilalhat a fejem mindennap pár másodpercig?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 hónapja tart ez a furcsa fejfájás, nem mondom, hogy szenvedés tőle mert egyáltalán nem vészes, enyhe. De inkább nagyon idegesít. Van, hogy fejfájásom van, de az ritka gyógyszer segít rajta. Van, hogy a szemem is fáj, néha a fülembe is nyilalhat. Én aaggódós fajta vagyok, egyből a rosszra gondolok sajnos. Van valaki rajtam kívül, aki ugyanilyen nyilalgatással küzd? Szerintetek mitől lehet? Ja egyébként nem tudom számít -és az, hogy a lapockám fölött van egy izomcsomó. Hát, derék fájós is vagyok. Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. febr. 6. 11:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Összefügghet a fejfájás az izomgörccsel, de menj el orvoshoz, hogy kivizsgáljanak. Akkor legalább esélyt adsz, hogy kiderüljön, mi az oka. Attól hogy itt valaki azt mondja, hogy neki is ilyen volt, ez és ez volt a baj, még egyáltalán nem biztos, hogy nálad is ez van!
2015. febr. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!