Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van fürdés utáni rosszul...

Miért van fürdés utáni rosszullétem?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy forró fürdőt,nem szoktam forró vízben fürödni.Fürdés után mikor felálltam émelyegtem,nem volt erőm,erősen vert a szívem.
2015. febr. 1. 09:47
 1/4 anonim válasza:
Ez velem is előszokott fordulni... Ez a túl forró víz miatt volt, gondolom ilyenkor egy kis ideig nem igazán látsz semmit, és úgy érzed mindjárt össze esel... Csak a vérnyomás ingadozás miatt van... :)
2015. febr. 1. 09:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen,teljesen így volt.

Lefeküdtem takaró nélkül és kb. 1 óra múlva jól voltam.De akármennyi hideg vizet ittam még mindig szomjas voltam.

Jól megijedtem hogy mi lehet velem

2015. febr. 1. 11:31
 3/4 anonim válasza:
Velem is a mult héten történt hasonló meleg fürdőtt vettem kiszáltam a kádból és azt hittem elájulok.(történt már velem ilyen nem ettem eleget és elájultam) de akkor már én is tudom mi volt a probléma köszi!:)
2015. febr. 1. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ez volt az utolsó forró fürdőm :D

Köszönöm a válaszokat:)

2015. febr. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!