Szédülés, látászavar ha felállok?! Segítség!
Gyakran mikor hirtelen állok fel, akkor enyhe szédülést érzek néhány másodpercig ami a látás foltokban történő elhomályosulásával jár együtt. Néha az is előfordult, hogy melegvizes kádból való kiszállás után ezek felerősödtek, és a beszédképesség is alábbhagyott, valamit erőteljes arczsibbadás következett be.
Vajon mi lehet ez? A vérnyomás hirtelen leesése??
(egyszer az iskolában is spontán jelentkeztek a tünetek, akkor azonban 3 óráig tartott, mintha burokban lettem volna, nem tudtam a tanárra sem figyelni, és miután hazamentem még savat hánytam is)
17/L
Szerintem leeshetett a vérnyomásod. Nekem is szokott lenni ilyen,hogy felállok hirtelen megszédülök. Lassabban állj fel, igyál több folyadékot, legyél sokat friss levegőn.
Ezt a hányás dolgot nem tudom hova tenni. Talán fenn volt a savad, stresszes helyzet volt a suliban, talán be is pánikoltál valami miatt.
Hirtelen felállásnál mindenkinél ez fordul elő.
Szerintem az iskolainak semmi köze ehhez, de ha nem stresszhelyzet miatt volt és többször is előfordul, akkor érdemes magadat kivizsgáltatni.
A savhányás szerintem nem függ össze ezzel. Biztos sok volt a gyomorsavad, akkor előfordulhat hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!