Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mivel tudnám nyugtatni most...

Mivel tudnám nyugtatni most magam? Nagyon rossz napom volt?

Figyelt kérdés

Alvás után mindig megnyugszom de ez most nem opció, mert az majd este, mert sokat is aludtam.

Viszont ma összejöttek a dolgok, mindenki rajtam vezeti le azt, amit saját magának kellett volna elintézni. Nem tudok koncentrálni sem, a szemeim is fájnak.

2015. jan. 24. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy kis pálinka csodákra képes.
2015. jan. 24. 18:58
 2/8 A kérdező kommentje:
az alkohol nyugtat? van pálinka bőven, mondjuk nem szeretm, de ha megoldja... próba cseresznye.
2015. jan. 24. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Citromfű tea. Kiváló nyugtató.
2015. jan. 24. 19:04
 4/8 anonim válasza:
Vegyél egy rotációs kapát
2015. jan. 24. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegyél elő egy jó könyvet.

Vagy vedd elő a régen rakosgatott aerobik videókat, és csinálj végig egyet. A mozgás jót tesz ilyenkor. Ha nem esik nálatok, akkor futni is kimehetsz. De ha akarsz, esőben is, az eső külön segít :-) Utána a csúcson lesz az önbizalmad.

2015. jan. 24. 19:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Citromfű tablettám van 2 fajta is (Vitaking meg valami harmony) de nem segít :( Semmit nem érzek mikor beveszem!
2015. jan. 24. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
De a citromfű tea az nem tabletta. Amugy zene. Engem mi dig lenyugtat :)
2015. jan. 24. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez máris feldobta a hangulatomat...:

[link]

Meg most bekapcsoltam a hifit is jó hangosra és most így jobb :) Köszönöm az ötleteket!

2015. jan. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!