Egész nap aludnék, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Mondjuk annyi hogy pár hete nem szedtem a vérnyomás gyógyszeremet és pár napja volt egy rosszullétem. Azóta újra szedem. De 3 napja éjjel-nappal alszom szinte.2015. jan. 21. 19:49
1/2 anonim válasza:
Ez a barátságtalan idöjárás is közbejátszik. Meg ilyen ez a tél.
2/2 anonim válasza:
tuti időjárás. én is aludnék, ha nem sajnálnám annyira erre az időmet :)
szóval időjárás is, meg lehet, valami front van.
esetleg lappang benned valami nyavaja (most az emberek 80%-a elkapja ezt a alsó/felsőlégúti erős tüneteket okozó, makacs vírust. ott van mindenhol a kórókozója. ha a szervezet éppen munkálkodik a "védelmen", az is fáradtságot okoz)
túlpörögtél, keveset aludtál az elmúlt időben, és most a szervezeted pótolni akarja
lehet, h a vérnyomáscsökkentőd is okozhat ilyen tüneteket, nézd meg a tájékoztatót. ha újra kezdted, lehet a szervezetednek újból meg kell szoknia. mondjuk én ehhez nem értek igazából, de logikusnak tűnik ez a lehetőség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!