Miért szúrkál a szívem?
Tegnap is éreztem valamit, meg ma is, a gyomrom fáj ég, már egy ideje, hétfőn terveztem az orvost.Most viszont a szívem, legalábbis a szegycsont alatt, mikor dobbant a szívem jobban beleszúrt, nem volt azért akkora hogy ne bírjak mozdulni de szurkált, vettem be Algopyrint most már nem fáj.Nagyon félek:(
Kb 2,5 doboz cigarettát füstöltem el az utóbbi hónapokban(napi 1-2 szál), tegnap sem cigiztem meg ma sem(nem leszokás, csak nem mindíg kívánom), remélem nem attól van, mert szeretem a koporsószeget, sokat szoktam ülni, elképesztően sokat, és össze vissza eszek, remélem nincs nagy baj...
Szerintetek?
" sokat szoktam ülni, elképesztően sokat, és össze vissza eszek, remélem nincs nagy baj..."
Hát ez pont elég baj...,többet kéne mozogni,sportolni,egészségessen kajálni,és a koporsószeget végleg abbahagyni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!