Miért van az, hogy mostanában időnként nehezebben tudok levegőt venni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 11:58
11/17 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan, mint amit a 9. válaszoló írt le, voltam is vele orvosnál, felírt egy durva allergia elleni gyógyszert, amit nem szedtem be, de így is elmúlt. Azóta nagyon ritkán egy-két percre fordult elő.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Valószínű a refluxtól van.
2015. jan. 26. 16:11
13/17 Juliusz48 válasza:
A refluxtól tudsz köhögni, és fulladozni, ha a gyomorból feljövő sav a légcsövedbe kerül, de nem lessz nehézlégzésed. Jobb lenne ha inkább orvoshoz mennél a panaszoddal, mert inkább valami szívműködéssel kapcsolatos rendellenességre utalhat a nehézlégzés..
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen, elmegyek vele orvoshoz!:)
2015. jan. 26. 21:46
15/17 anonim válasza:
szerintem mindenképp menyj el orvoshoz:/,komolyan lehet hogy most még tudnak kezelni,de később nem biztos,hidd el.szólj anyudéknak ezzel kapcsolatban,nagyon fontos,ha nem akarsz asztmás problémákat!!
16/17 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm hogy komoly válaszokat kaptam!:)
2015. jan. 27. 18:53
17/17 anonim válasza:
Komolyan kell venni!!!!!!!!! A pénzt miért említetted? Nincs társadalombiztosítási támogatásod,vagy maszek orvoshoz mennél,vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!