Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Intenzív ellátás után miért nem?

Intenzív ellátás után miért nem?

Figyelt kérdés
Ha egy személy kikerül az intenzív osztályrol, miért nem lehet látogatni? Batátként pl,valóban árthatunk neki? Hiszen csak néhány percröl lenne szó, és talán segítene is neki a kedve talán jobb lenne. A nyugalma miatt" .. Igazságtalannak érzem ezt.

2015. jan. 16. 13:43
 1/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Mi az igazságtalan? Hogy a beteg érdekét nézik, aki valószínűleg nyugalomra és pihenésre szorul elsősorban és nem barátokra? Várj, amíg jobban lesz.
2015. jan. 16. 13:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, én jobban lennék ha láthatnám a barátaimat egy ilyen helyzetben, ebböl indultam ki.
2015. jan. 16. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért mert eddig viszonylag steril körülmények között volt, és ha bementek nem is tudjátok magatokról, hogy betegek vagytok, de őt könnyen megfertőzhetitek! Miért nem tudtok várni még kicsit? Kintről az utcáról is bevihettek valami fertőzést, aztán csak meghosszabbítjátok a gyógyulási folyamatot. Nem viccből vannak a szabályok, szálljatok le a magasból és ne legyetek önzőek!
2015. jan. 16. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jót akarsz te, csak nem gondolsz bele. Úgy van ahogy írják, könnyen megbetegedne a beteg. Na ès gondold csak magad a helyébe,a család más no de a barátoknak látni milyen szarul vagy, és milyen rosszul viseled, mert az intenzív után volt szerencsém megtudni, hogy falramásznál ha tudnál olyan rosszul vagy. Még pont az kell, hogy mosolyogni is kelljen mert ugye barátok.
2015. jan. 16. 14:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Ennyire valóban nem gondoltam bele, így értem. Köszönöm.
2015. jan. 16. 14:24
 6/8 Andizsuzsi ***** válasza:
Arra gondolj csak, hogy egy "sima" influenza miatt is tudja magát az ember úgy érezni, hogy a legközelebbi hozzátartozóját sem kívánja a közelébe. Ha jobban lesz, be fognak hozzá engedni, és örülni is fog neked:)
2015. jan. 16. 14:27
 7/8 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy összeomolva és a halál torkából épp kimenekülve szeretnél látogatókat fogadni...

gondolj bele.

2015. jan. 18. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljesen iagazatok van. Köszönöm.
2015. jan. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!