Mit javasoltok hangulatingadozásra?
Figyelt kérdés
Borzalmas vagyok, magamat se bírom ki néha... SOS!!!!2015. jan. 12. 23:17
1/4 anonim válasza:
Nő vagy?
Nekem a MagneB6 vagy avokádó szokott segíteni. (Ha idegesség és szorongás a probléma.)
2/4 anonim válasza:
Az avokádót hogy fogyasztod és miért segít?
3/4 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, igen. Alapból is hangulatember vagyok, de pl menszesz előtt még rosszabb, vagy mostanában nem is tudom mitől, de kezdek kiállhatatlan lenni.... Vettem be egy 72 órás tabit kb egy hónappal ezelőtt, őt okolom, de nemm tudom, hogy jogosan-e... nem annyira idegesség, szorongás, inkább síró rohamok, és pesszimmizmus... amire amúgy semmi okom, alapból tök vidám emberke vagyok, és nagyon boldog vagyok az életemmel jelenleg, és mégis néha bőgök és úgy érzem hogy utálom az egészet... nem értem :/:/
2015. jan. 13. 16:15
4/4 A kérdező kommentje:
(bocsánat a dupla m-ekért néhol, a gépem játszik velem....)
2015. jan. 13. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!