Nagyon sokat nagyon ideges vagyok. Mit tehetnék ellene?
Elegem van, hogy mindenen kiakadok és ideges vagyok mindenért és aggódok, összeveszek mindenkivel. Első persze az önuralom, de érzem, hogy nem normális.
Nehezen tudom magamat lekötni (nincs munkám, keresek hónapok óta!, házimunkát megcsinálom), suli kétnaponta van, keveset vagyok emberek között. Vettem be nagy hormontartalmú gyógyszert, arra is gondoltam, hogy attól lehet. Lehet a hormontól?
Szedek MagneB6-ot. Kb 3 napig napi 2-t, tegnaptól napi 1-et.
Mit tehetnék még, hogy ne legyek ennyire ideges és ne akadjak ki semmiségeken?
A hormonszint ingadozása sajnos sokat rontanak a pszichés állapoton. Pl prolaktin hormon szülés után.
Milyen gyógyszert vettél be?
Köszi a választ! :)
Escapelle-t.
lehet, hogy kéne hormonvizsgálatokat csinálni
és mellette szakembernek elmondani a problémáidat aki feltárja ha van valami lelki eredetű bajod.
Mielőbb jobbulást :)
Az is van egy kicsi: nem találok munkát fél éve és nehezen viselem, hogy a szüleim, akikkel lakok 5 évesként kezelnek (25 vagyok). Amikor nem itthon éltem kiegyensúlyozott volt a kapcsolatunk. De ez nem olyan vészes.
Szerintem a gyógyszertől lehet (fél évre elég hormon van benne, nekem kettőt kellett bevenni). Valami megoldást szeretnék erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!