Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánikosok, frontérzékenyek...

Pánikosok, frontérzékenyek hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul:(
2015. jan. 11. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is elég ramatyul vagyok...mik a tüneteid?
2015. jan. 13. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor sorolom...:) Szédülés, szívdobogás, hasmenés, hasfájás, álmosság, erőtlenség, ájulásérzés, nincs erőm sehová menni, stb.
2015. jan. 13. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor én már fel sem sorolom...mert ugyanezek. Ikertesóm is pánikbeteg,ma el is ájult a munkahelyén. El is vagyunk keseredve. gyógyszert szedünk,de mégsem sokkal jobb :-(
2015. jan. 13. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem adom fel, gyógyszert nem szedek, bár most nagyon rosszul vagyok, de ez javulhat, mert egyszer már önerőből "kigyógyultam" 10 évre, most pedig megint:(
2015. jan. 13. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Régi a kérdés, de szerintem ez mindig aktuális. Ugyan nálam nem került még megállapításra pánikbetegség, biztosan van - és nem csak úgy a levegőbe beszélek. Élethelyzetekben olyan pánikba esek teljesen ok nélkül, hogy csuda. Ezen dolgoznom kell, hogy gyógyítsam magam, orvosok által gyógyszereket nem akarok ilyenre szedni, mert sokaktól hallom, hogy nem használnak semmit.

Nálam frontnál most per pill: alacsony vérnyomás magas pulzusszám, fejfájás, szédülés, túlzott meleg érzés, hányinger, erőtlenség, ájulásérzés, csak kóválygok, és szintén pánikérzés. Magyarul: szarul vagyok, de nagyon. Hálistennek ma azt olvastam, hogy kettős front van, akkor egész nap rosszul leszünk :( Max fejfájás ellen szedek gyógyszert, meg lefekszek pihenni, ha megtehetem és ennyivel tudok hozzájárulni a jobban léthez. Egy kardiológussal előbb-utóbb megnézetem magam, mert ritmuszavarom is lehet, pedig fiatal vagyok (25), de jobb félni mint megijedni - max azt mondja, hogy nincs semmi bajom :D

2017. szept. 24. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy átok a pánikbetegség. Nálam járműveken utazáskor jön elő pánikérzés, kegyetlen rossz. Otthon is egyre többször csak úgy. Legjobb érzés, amikor eszek és akkor tör rám (szédülés, ok nélküli kimelegedés, mintha megakadna a torkomon egy falat és nem akar lemenni, hányinger, teljesen kiütöm magam szinte). A szüleim miatt nem megyek orvoshoz, így is azt hiszik, hogy meggárgyulok lassan. Így inkább ha tehetem pánikbetegséggel kapcsolatos könyveket veszek, töltök le és olvasom, hogy lassan, de biztosan megoldást találjak a helyzetemre - se szülőknek, se barátoknak, senkinek ne beszéljetek arról, hogy pl ilyen könyvekkel "ütitek" el az időt, mert azért is megszólnak - nálam tapasztalat és elmegy a kedvem az egésztől.
2017. szept. 24. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, hozzá akartam tenni, hogy a 9:57-es és most már a 10:04-es is, ugyanaz a válaszoló vagyok :D
2017. szept. 24. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!