Pánikosok, frontérzékenyek hogy vagytok?
Régi a kérdés, de szerintem ez mindig aktuális. Ugyan nálam nem került még megállapításra pánikbetegség, biztosan van - és nem csak úgy a levegőbe beszélek. Élethelyzetekben olyan pánikba esek teljesen ok nélkül, hogy csuda. Ezen dolgoznom kell, hogy gyógyítsam magam, orvosok által gyógyszereket nem akarok ilyenre szedni, mert sokaktól hallom, hogy nem használnak semmit.
Nálam frontnál most per pill: alacsony vérnyomás magas pulzusszám, fejfájás, szédülés, túlzott meleg érzés, hányinger, erőtlenség, ájulásérzés, csak kóválygok, és szintén pánikérzés. Magyarul: szarul vagyok, de nagyon. Hálistennek ma azt olvastam, hogy kettős front van, akkor egész nap rosszul leszünk :( Max fejfájás ellen szedek gyógyszert, meg lefekszek pihenni, ha megtehetem és ennyivel tudok hozzájárulni a jobban léthez. Egy kardiológussal előbb-utóbb megnézetem magam, mert ritmuszavarom is lehet, pedig fiatal vagyok (25), de jobb félni mint megijedni - max azt mondja, hogy nincs semmi bajom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!