Még mindig ki van ütve, ez normális?
A haverom is hajnal 4- kor èrt haza ,ahogy èn is. Voltam náluk mert nagyon sokat ivott tegnap. Mèg mindig se kèp se hang,ki van terülve
Èn alig iszom ezèrt nem vagyok otthon ebben, ez normális? Szülei nincsenek otthon csak tesója , szerinte nincs gáz ,de felèbreszteni nem tudja. A srác 17 èves.
Viccelsz?
Nem normális és nagyon gáz. A tesója hány éves, hogy azt gondolja, hogy ez normális?
Gyakorlatilag 17 órája ébreszthetetlen?
A saját lábán ért haza?
Én személy szerint a mentőket javasolnám, ez nagyon túlmegy egy beb&@szott, majd kialussza rosszulléten.
Nézd, azért abban megegyezhetünk, hogy az amit egy 15 éves még gyakorlatilag gyerek mond, nyilván félve attól, hogy a szülőknek magyarázkodni kell, az azért nem a legrelevánsabb információ.
Az, hogy nem ébreszthető mit jelent? A szoba sarkából szólongatta, vagy pedig próbálta felrázni stb?
Csúnya dolgokat tud produkálni az alkoholmérgezés.
Én biztos ami tuti felhívnám a mentőket, és így ahogy leírtad elmondanám, hogy mi a helyzet. Hogy ennyit és ennyit ivott, ennyi és ennyi éves, hajnali négy óta van otthon, azóta alszik, ébreszthetetlen, de lélegzik stb. Ők pedig eldöntik, hogy mi legyen. Vagy nem egy szerencsés szituáció, de a szülőket és döntsenek ők.
Az alkohol nagyon durva dehidratáltságot tud okozni, és ugye ő az elvesztett folyadékból azóta sem pótolt semmit.
Simán lehetnek különféle idegrendszeri károsodások.
Ha mindenféleképpen ragaszkodtok ahhoz, hogy majd kialussza magát (én nem tenném, sok részeg ember mellett asszisztáltam már, de ilyet még nem tapasztaltam), akkor arra figyeljetek, hogy nagyon jól be legyen takarva, illetve lehetőleg ne egyedül aludjon a szobában, mert ilyen állapotban nagyon könnyen meg tud fulladni az ember a saját hányásában.
Egyébként mennyi az a nagyon sok, amennyit ivott?
Nem álltam mellette egèsz este nem tudom. Sokat mert szomorú is volt ès hát szilveszter meg minden..de a kocsiba mèg a lábán szállt be, kifelè már mi szedtük . Valaki már írt itt hogy ö is így volt ès felèbredt magátol.
Èn is èbresztettem valamennyire valamit beszèlt csak nem èrtettem.De nem fordult meg se, semmi. Ez 2 körül volt, 6-körül nem tudtam felèbreszteni tök olyan mint akit fejbevágtak valamivel. A szülei hívták már öket hogy holnap dèl felè èrnek haza. Hagyja aludni. Èn ha felhívom a mentöket hülyènek fognak nèzni. Lehet hogy megfüzöm az èn apám hogy lèpjünk át, vagy nem tudom.
Ez egy tök jó ötlet, hogy apukáddal átmennétek és ránéznétek, hogy hogy van. Ha elmondod neki, hogy mi a helyzet és aggódsz érte, biztosan meg fogja érteni.
A srác szülei pedig durva, hogy ennyit reagáltak a helyzetre.
Persze, simán benne van a pakliban, hogy holnap délelőtt kipattan a szeme és semmi gond, de ilyen helyzetekben jobb félni.
Egyébként respect, de tényleg. Manapság már az is ritka, hogy nem hagyják magára a részeg a havert, az, hogy hazavittétek és hogy még most is aggódsz érte az azt jelenti, hogy a szüleid büszkék lehetnek rá, hogy igazi EMBERT neveltek fel.
Vagy egyáltalán vázold a helyzetet apukádnak és kérdezd meg, hogy ő mit gondol az egészről, szerinte ez mennyire normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!