Hát izzadásra mit ajánlotok?
Alapvetően kissé mindenütt izzadósabb vagyok az átlagnál, ahol figyelemre méltóbban az a hónalj, hát és arc (homlok). Régebben csak a hónaljamban izzadtam az jelentősebben, arra viszont bevált a Rexona Max Protection és az Adidas 6in1 is. Szóval ezt sikerült kezelni, azonban sajnos hamarosan két új helyen kezdtem el izzadni az ősz folyamán: az arcomon és a hátamon. Idros sensitive gélt kezdtem el használni minkét helyen, eleinte nagyon hatékony volt, mostmár pár hét után viszont csak az arcon fejt ki elégséges hatást. A hát így továbbra is fennáll, hónalj és arc pipa inkább fél pipa, soha nem az izzadás teljes megszüntetéséért teszek erőfeszítést, hanem a korlátozására. Alapvetően a hónaljam mozgás közben izzad(t), az arcom főleg ha meleg van, a hátam amikor kabátban vagyok. A hát izzadás miatt nem is öltözök túl melegen, de így télen nyilván nem előnyös ez így. Ha kabátban kint vagyok az utcán akkor nincs semmi különös, de ha felszállok pl. villamosra metróra akkor már kezdődik. Azért 1 metró megállóért 2 táskával a kézben nem szívesen veszem le a kabátot aztán újra fel... Szóval a hátra keresek megoldást.
Tehát most felsorolom azokat az opciókat amikről hallottam és kérném a tanácsotokat, hogy a hátamon mit alkalmazzak:
-Folytassam az Idros sensitive-t, majd jó lesz.
-(Sima) Idros
-Syneo5
-Certain dri
-Obadan
-Exodor
-Antisudorica
-Mannaszappan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!