Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánik beteg vagyok, a férjem...

Pánik beteg vagyok, a férjem nélkül sehova nem mennék, és nem is tudok egyedül itthon maradni fél oránál tovább? Mit tehetek? Infok lejeb

Figyelt kérdés
kb fél éve jött ez ki nálam,gyogyszert semmiképpen sem akarok szedni,mert ugy gondolom hogy vagyok olyan erös hogy ezt legyözzem,ha a férjemmel vagyok minden ok,nem vagyok rosszul,és szerencsére egy munkahelyen dolgozunk!!!járok heti jelleggel most tanult pszhiologushoz,és ö is azt mondja hogy büszke lehetek magamra,hogy gyogyszer nélkül akarom ezt +oldani..tippek hogy gyogyszer nélkül hogy lehet ez leküzdeni esetleg??
2010. jan. 31. 17:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
akkor maradj ebben a tudatban jó, és remélem a kérdező nem olvassa el azt amit te írsz hanem az ragad meg benne inkább amit én írtam. De ha nekem nem hiszel kérdezzél meg egy orvost erről és ő majd alátámasztja.
2010. febr. 22. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Mások már megkérdezték.

[link]

Lásd különösen 20-as pont.

2010. febr. 22. 17:14
 13/16 anonim válasza:
hát nem úgy látom hogy úgy válaszoltam volna ahogy te jellemezted, ne haragudj de az ténlyeg butaság hogy a betegségre szedett gyógyszerhez hozzászoksz. Mert még én nem hallottam olyat hogy valaki egy vérnyomás gyógyszertől lett volna függő, persze ha egy drogosról beszélünk :-)))
2010. febr. 23. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

De igen.

Mert mi a függőség: ha nem szeded, jön a tünet újra! Ez a lényeg. (egyik esetben a magas vérnyomás, majd a rosszullét, másik esetben a drog utáni kattogás, majd szintén a rosszullét). Sokan nincsenek tisztában a függőség fogalmával és szerintük csak az a függőség, ami az agyra hat, ami a vércukorra, fájós térdre, gyomorra, vérnyomásra stb az meg nem.

2010. febr. 23. 15:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Üzenném az ide iroknak,hogy köszönöm a válaszokat és aki probált segiteni!Tudom,hogy idegeneknek semmit nem jelent amit ide irok,de leküzdöttem!!!Ugy történt,hogy kénytelen voltam mert hát mostanság akadt alkalom nem egyszer amikor egyedül kellet mennem pár helyre,pl :dolgozni,mert a férjem itthon maradt, és sikerült,nem lettem rosszul!!!!!!!!!:):):):)és nagyon büszke vagyok magamra,hogy letudtam küzdeni gyogyszer nélkül,és nem a könnyebbik utat választottam!!!üzenem mindenkinek aki ilyen helyzetbe van vagy lesz,hogy ne adja fel minden a fejben döl el és ha igazán akarjuk SIKERÜL,csak kitertás kell hozzá!!!!Ja és nem mellesleg két gyönyörü kislány akik eröt adnak a mindennapokhoz+++++egy imádo férj aki nélkül nem ment volna:):):):):):):):):):
2010. márc. 14. 17:58
 16/16 anonim válasza:

Esetleg a Marijuana lehetne 1 orvosság, mint kedély javító,

de hát ez itt illegális ugye ...

2010. jún. 20. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!