Levegő Ionizátor hatásos?
Nem értem, miért lenne pénzkidobás? Én nem tudom, milyen hatással vannak az ionok a szervezetre ugyan, de abban bizonyos vagyok, hogy tudok én neked 200 forintból csinálni egy ionizátort. Elektromos áramot kell vezetni egy vezetőbe, aminek a vége nagyon hegyes. Amikor kiszámoljuk egy fémkúp által keltett elektromos teret, és a nyílásszöggel a 0-ba tartunk (azaz egy vékony, hegyes "rudat" kapunk), és kifejtjük hengerkoordinátarendszerben a Bessel függvények szerint az elektromos teret, akkor azt találjuk, hogy formálisan a csúcs körül végtelen az elektromos tér. Ezt nevezik csúcshatásnak. Ez a nagy elektromos tér elegendő ahhoz, hogy a levegő atomjait ionizálja. És tessék itt az ionizációs készülék. Nekem is van. Nem értem miért kell erre több ezer eurót költeni, amikor ugyanazt a hatást éri el. 200 forintból is lehet ionizálni levegőt és 10.000.000 forintból is, hogy ha mondjauk aranyat használok vezetőnek.
Egyébként szerintem büdöset csinál, nem látom értelmét.
#2/3,hoz, az baj hogyha nem tudod, pedig azt sokan tudják érezték már, hogy a zárt szobából kilépve, az erdő szélére, és/vagy a vízpartra nagyon könnyen lélegezhető, kellemes friss a levegő.
kisebb zápor-dörgés-zivatar után meg pláne, ugyanis ott a levegő sok ezer aniont/_töltésű ionokat tartalmaz/,
Na egy jól megépített megfelelően méretezett levegő ionizátor, ugyanezt megvalósítja a lakásban, a szobádban.
kb.14ezer ft-ból meg lehet építeni,/kitartó munkával/ de csak akkor és annak aki tud Hv-trafót tekerni, és méretezni, no meg jó minőségű koracél-hegyeket esztergálni, formázni, és beilleszteni, az ionizáló szerelvénybe.
nekem spec. több tucatszor sikerült ez, sokéves tapasztalattal rendelkezem.
Egy elektroműszerész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!