Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért jó az azoknak a tiniknek...

Miért jó az azoknak a tiniknek ha -20fokba kirakják a derkukat és 1 szál semmibe flangálnak 13-16 éves léttükre?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én 14 vagyok, most nulladikos a gimiben. Az én iskolámban van francia tagozat (az elitebbeknek), angol tagozat (a normál kategóriába tartzóknak, ha van egyáltalán kategorizálás) és a szakközép, akik arra törekednek h vége legyen már a sulinak :D Én a franciára járokés ott nincs ilyen hasmutogatós dolog, hanem nagyon divatos, színes és mindenki az egyéniségének megfelelő ruhában jár, és mi több, nem is láttam még a francián olyat, akin ne hosszú, vagy félhosszú szövetkabát lett volna (kivéve a fiúk :D). Úgyhogy szerencsére itt jó a helyzet. A gimiben csak néhány beképzlet kis p..* jár olyan cuccokba, hogy az hihetetlen, és azt hiszik, hogy ettől menők lesznek, pesig szinte mindenki beképzlet prostituált majmoknak tartják őket. De még ha szépek lennének, vagy jó lenne az alakjuk...de egyik sem az!! De szerencsére a gimiben is a java nép normálisan, időjárásnak megfelelően öltözködik. Na és a szakközepesekről csak annyit, hogy szerintem az egész szakközép petefészek gyulladában fog szenvedni.

A bulikról pedig csak annyit, hogyha ilyen által.ánosabb buliba megyünk, csak egy kicsit kikapcsolódani, akkor is csak valami kényelmes nadrágban és fölsőben szoktam menni, minimális sminkben.csak amennyit a suliba is használok. Viszont a nagyobb bulikra, pl. diszkóba, egy kicsit már csajosabban öltöznék, mongyuk magassarkú és csajos fölső, de a nadrágtól akkor sem fosztanám meg magam ijen hidegben. A legnagyobb bulin pedig (szilveszterkor) véleményem szerint ez az egy buli, amikor fel lehet venni akár minit is (de csak minimum 2 harisnyával vagy cicanadrággal!:D) és a festék is lehet több, mint a minimál :D (de azért nem jó, ha túlzásba visszük :D..és persze csak olyan helyre kell miniben és így kifestve menni szilveszterkor, ahol több embert is ismersz és nem vagy egyedül egy vagy 2 másik b.nőddel, mert akkor könnyen szemetvethet rád valaki, aki nem feltétlenül a jót akar, és nem tud tle megvédeni senki. Erre oda kell figyelni, hogy mindig, minden buliban legyen min. 1-2 fiú ismerősöd, aki mögé nyugottan bebújhatsz, ha szorul a hurok :D)

Na ennyit gondoltam ide xD

2010. febr. 3. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:
szia én vagyok akinek nagyrészt a levelére irtál. Jó hallani hogy vannak normális csajok is nagyábol amit lát az ember ki lehet ábrándulni nagyon sokszor a mai fiatalokbol nem mintha én a 20 éves korommal öreg lennék de másabb.Énis imádom a magasarkút sőt 6-8 cm et hordok mert alacsonyba nem tok járni és a miniszoknya is a kedvenceim közé tartozik egy jokis kivágott felsővel. csak az a baj hogy sok idősebb tini ezt viseli télen is és ezt látják a fiatalabbak akik ettől akarnak menőbbnek tűnni. Azoknak az agyán kéne segiteni:D
2010. febr. 3. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Jó azért ne általánosítsunk.Én is szakközepes vagyok mégse lóg kint (szószerint)az egyész p*csám.
2010. febr. 3. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Bocs, nem általánosan a szakközepesekről beszéltem, hanem a mi sulinkban . és ott is vannak kivételek. szorri megint
2010. febr. 3. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert fel akarják hívni magukra a figyelmet, meg ugye ettől "nagylányok"
2010. febr. 3. 20:37
 16/17 anonim ***** válasza:
18:35-nek: már elment az eszem és azóta jött vissza:)
2010. febr. 5. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
egy mai 13 éves kb olyan mint 60 évvel ezelőtt egy 18 éves
2010. febr. 7. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!