Ti is vesztek már fel farmer alá harisnyanadrágot?
Nálam télen természetes öltözködés az hogy harisnyát veszek fel a nadrág alá, pedig én fiú vagyok, de engem így neveltek, és mondjuk egy cseppet sem bánom, mert orvosnál nem igen jártam az elmúlt 35 évben.
Nem úgy mint a kemény fiúk akik meg mutatják hogy ők nem fáznak, igen most még lehet hogy nem, de majd fognak, nem is akár hogy!!!
Amúgy meg sokan meglepődnének azon hogy hány fiú is hord télen harisnyanadrágot, csak sokan nem merik bevallani, hol ott nem tudom mit ebben a kivetni való, ha hideg van akkor fel öltözünk nem?
És a harisnya erre pont tökéletes, mint ahogyan egy vastagabb pulóver meg hosszú ujjú póló és még sorolhatnám.
Szintén fiú vagyok, néhány nap eltéréssel szintén 35 éve életemben nem volt rajtam harisnya.
Nem vagyok fázós. -10 fölött nem hordok se sapkát, se sálat... Orvosnál utoljára 2009-ben voltam, mikor a jogosítványomat kellett meghosszabbítanom. 12 éve dolgozom, azóta egy napot sem voltam betegállományban.
Szerintem nem a harisnyán múlik... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!