Ti is vesztek már fel farmer alá harisnyanadrágot?
Figyelt kérdés
Persze még nem vastagra gondolok.2014. nov. 28. 15:32
1/13 anonim válasza:
Nem, soha, még -20 fokban sem (hosszú a kabátom).
4/13 anonim válasza:
Én már több mint egy hete veszek nejlonharisnyát a farmer alá. Akárki akárkit mond, nekem nagyon bevált.
27/f
5/13 anonim válasza:
Soha!Hosszú kabátom van,abban nem fázok.
6/13 anonim válasza:
Én igen, de én vastagabb 140 denes nejlont hordok. :) Főleg ha tudom, hogy sokáig kint leszek.
30F
7/13 anonim válasza:
Én már óvodás korom óta hordok harisnyanadrágot,de lassan közelítek a negyvenedik életévemhez. Igen, arra a régifajta bordás pamutharisnyanadrágra gondolok.Én leginkább azért szeretem a mai napig, mert nemcsak a lábamat, hanem a.derekamat is védi a hideg ellen,mivel addig fel lehet húzni. Főleg, ha még egy zoknit is ráhúzok, akkor a lábam is védve van a hidegtől.Kipróbáltam azért 50-60. denes harisnyákat, de az valahogy nem az én világom, mintha semmi se lenne a farmergatya alatt. Ráadásul elég csajos a kinézete is, inkább azt meghagyom a feleségemnek.Ez van, nekem a pamutharisnya jön be.
8/13 anonim válasza:
Farmer alatt nem hordok vastagot, az már túlzés lenne, de a 60 denes sima fekete harisnyanadrág nélkül nem húzok nadrágot. Szoknya alá veszek vastagabbat, de pamutot csak kötött ruhához, szigorúan csak csizmával, máskülönben (cipővel) öregasszonyos!
9/13 anonim válasza:
Meglepődve olvastam itt egyes válaszokat! Nekem fiú létemre soha eszembe nem jutott volna. Nekem ez kicsit olyan "búzás" dolognak tűnne...
10/13 anonim válasza:
Én szoktam 15-20 esetleg 40-denest. Nekem kényelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!